ensentia podporila slovenských olympionikov v Riu 2016

27. September 2016

Olympiáda v Riu je za nami. Myslíme si, že šport je neoddeliteľnou súčasťou nášho života. Aj preto v ensentii podporujeme v športe nielen našich zamestnancov, ale aj vrcholových športovcov.

ensentia podporila slovenských olympionikov v Riu 2016

Veľmi sa tešíme z úspechov atlétov na letnej olympiáde v Riu 2016 z klubu Hraj na tie nohy, ktorý sme už niekoľkokrát podporili. Martin Kučera, Iveta Putalová a Jozef Repčík si najprv vybojovali miesta na štart v Brazílii a potom veľmi pekne reprezentovali Slovensko.

Šport dlhodobo spája náš národ dohromady. Stačí si spomenúť na preteky počas olympiády, alebo na akékoľvek športové zápasy a majstrovstvá sveta v akomkoľvek športe. Nedelíme sa viac na Východniarov, či Západniarov. Sme Slováci, ktorí držia palce športovcom vlastnej krajiny. Aj napriek tomu na Slovensku šport nie je dobre financovaný. Preto športovcom musí pomáhať aj súkromný sektor, aby sa mladé talenty mohli ďalej vyvíjať a napredovať. V ensentii preto držíme športovcom palce a ak to bude v našich silách, budeme športovcom pomáhať aj naďalej.

Tuto sú fotografie športovcov z klubu Hraj na tie nohy, ktorých sme podporili. Ďakujeme za skvelú reprezentáciu na Olympiáde v Riu 2016!

 

Potrebujete poradiť?