Vyhlásenie Športovec roka 2016

Vyhlásenie Športovec roka 2016

17. January 2017

Súťaž o Športovca roka 2016 určená pre zamestnancov spoločnosti ensentia je za nami. Všetci, ktorí sa od začiatku januára do konca novembra 2016 zúčastnili interných športových akcií, alebo rôznych športových podujatí mimo pracoviska zbierali body. Tie sme postupne zapisovali do tabuľky a teraz máme víťaza. Teda, víťazku.

Vrchnáčiky pre Sabínku

Vrchnáčiky pre Sabínku

13. December 2016

Takmer tri vrecia plné vrchnáčikov, ktoré sme vyzbierali v ensentia, sme odovzdali na pomoc Sabínke.

Je čas na integráciu s Microsoft-om

Je čas na integráciu s Microsoft-om

08. December 2016

My v ensentia považujeme Microsoft BizTalk Server za srdcu najbližšiu integračnú technológiu. Len pre osvieženie, BizTalk Server je už viac ako 15 rokov vlajkovou loďou medzi Microsoft on-premises serverovými produktmi určenými na riešenie integrácie enterprise aplikácií (EAI) u našich súčasných aj budúcich zákazníkov. Sme jedným z Microsoft Gold partnerov na Slovensku, a máme hlboké architektonické, technické a komerčné skúsenosti potrebné pre úspešnú implementáciu riešení na poli EAI s Microsoft BizTalk Server-om, o čom svedčí aj spokojnosť našich zákazníkov.

Migrácia vnútropodnikovej domény z večera do rána

Migrácia vnútropodnikovej domény z večera do rána

16. November 2016

Prípadov, že sa rozbehnutá firma rozhodne zmeniť svoje obchodné meno, je mnoho. Okrem marketingového rebrandingu je dôležitou súčasťou najmä zmena všetkých interných aj externých systémov, s ktorými firma doteraz pracovala a plánuje pracovať aj naďalej. Ako sa dá s minimálnym výpadkom takáto zmena zrealizovať? Opíšeme Vám jednoduchý príklad zmeny.

Three Pools priniesli z Rakúska 18 medailí

Three Pools priniesli z Rakúska 18 medailí

14. November 2016

Z víkendových pretekov v rakúskom Vöcklabruck si naši mladí plavci z Tree Pools priniesli spolu 18 medailí (5/7/6), o ktoré sa postarali Tomáš Lacko (2/1/0), Bence Dikácz (0/3/1), Matej Šujanský (0/2/1), Dušan Bukva (0/0/1) a Michal Dohnal (3/1/3).

ensentia podporuje Three Pools

ensentia podporuje Three Pools

14. October 2016

THREE POOLS je názov nového plaveckého klubu, ktorý vznikol a pôsobí v AQUA ARENA. Jeho cieľom a zámerom je najmä podpora športových a pohybových aktivít pretekárskeho, ale aj rekreačného charakteru. Plavecký klub THREE POOLS sa špecializuje na plávanie detí (plavci) a najnovšie aj dospelých.

Udeľovanie slovenských počítačových „Oskarov“ 2016

Udeľovanie slovenských počítačových „Oskarov“ 2016

13. October 2016

Na spoločenskom večere IT GALA, ktorého je ensentia bronzovým partnerom, sa v stredu 12. 10. 2016 odovzdávali prestížne ocenenia IT osobnosť, IT firma, IT produkt a IT projekt roka 2016. Ceny udeľuje neformálne združenie slovenských žurnalistov a členov profesijných združení v oblasti informačných technológií a telekomunikácií.

ensentia podporila slovenských olympionikov v Riu 2016

ensentia podporila slovenských olympionikov v Riu 2016

27. September 2016

Olympiáda v Riu je za nami. Myslíme si, že šport je neoddeliteľnou súčasťou nášho života. Aj preto v ensentii podporujeme v športe nielen našich zamestnancov, ale aj vrcholových športovcov.

Potrebujete poradiť?